Image

Βασικοί κανόνες για την περιποίηση πληγών από τη Hansaplast - Τρία βήματα για την εύκολη και ασφαλή περιποίηση των πληγών

2 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Τα τραύματα είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, είτε πρόκειται για ένα μικρό κόψιμο στο δάκτυλο, είτε για τραύματα που χρειάζονται ράμματα. 
Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζουμε εάν αυτό που κάνουμε είναι το σωστό όταν περιποιούμαστε τα δικά μας τραύματα ή βοηθούμε άλλους. Ευτυχώς, η σωστή περιποίηση τραυμάτων δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη!
Η περιποίηση των περισσοτέρων τραυμάτων μπορεί εύκολα να γίνει στο σπίτι, ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και την περιοχή του τραύματος. Η καλή διαχείριση τραύματος περιλαμβάνει 3 βήματα:
 

 
Καθαρισμός: Το πρώτο βήμα για τη βέλτιστη επούλωση είναι ο καθαρισμός της πληγής.
Καθαρίστε τυχόν βρωμιά, βακτήρια και ορατά σωματίδια χρησιμοποιώντας το Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών Hansaplast για να προστατέψετε αποτελεσματικά την πληγή από μολύνσεις.

 

Επούλωση: Σε δεύτερο βήμα, μπορείτε να συμβάλλετε στην ασφαλή επούλωση της πληγής σας, γρήγορα και με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης ουλών. Εφαρμόστε σε τακτά χρονικά διαστήματα την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως.

 

Προστασία: Το τρίτο βήμα είναι η προστασία της πληγής από εξωτερικούς παράγοντες όπως βρωμιά και βακτήρια, που επιτρέπει την επούλωσή της χωρίς εμπόδια. Καλύψτε την πληγή με ένα επίθεμα ή μία αποστειρωμένη γάζα πληγής Hansaplast.
 
Ακολουθώντας τα τρία αυτά βήματα, θα αποφύγετε τις μολύνσεις των τραυμάτων από βακτήρια, θα συμβάλετε στη γρηγορότερη επούλωση και θα βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας σας καθώς επουλώνεται.
Έτσι, θα έχετε την σιγουριά ότι κάνατε το σωστό για εσάς, αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας εάν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή εμφανίζει σημάδια μόλυνσης όπως κοκκίνισμα, οίδημα ή θερμότητα. 

Προσοχή, οι συμβουλές που δίνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα, παρόλο που δημιουργήθηκαν 
με μεγάλη προσοχή, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι έχετε ένα πρόβλημα υγείας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και ακολουθήστε τις ιατρικές συμβουλές, ανεξαρτήτως τι έχετε μάθει σε αυτήν την ιστοσελίδα.
 
Πάντα να διαβάζετε με προσοχή και να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης ή τα φυλλάδια των προϊόντων μας.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com.

 

Σχετικά άρθρα

Σχετικά προϊόντα