Όροι χρήσης

Λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα ευκαιριών και κινδύνων που διατρέχει το Διαδίκτυο, σας ζητάμε να τηρείτε τις ακόλουθες γενικές προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας μας, που έχουμε ορίσει για τη δική σας και τη δική μας προστασία. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

1. Προσωπικά Δεδομένα

Παρακαλώ δώστε προσοχή στη νομική πολιτική μας όσον αφορά ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

2.Ενημέρωση για τους όρους χρήσης

Λόγω των συνεχών τεχνικών και νομικών μεταρρυθμίσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να τροποποιούμε ή να ενημερώνουμε κατά διαστήματα τους υφιστάμενους όρους χρήσης.  Σας παρακαλούμε να ελέγχετε κάθε φορά προτού χρησιμοποιήσετε τον δικτυακό τόπο μας πότε ενημερώθηκε με την τελευταία έκδοση των όρων. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση έγινε τον Αύγουστο του 2010.

 

3. Πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλα προστατευόμενα δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, αναπαραστάσεων με γραφικά, αρχείων ήχου και εικόνας, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται ρητώς το αντίθετο, ιδιοκτησία μας. (Παρακαλώ σημειώστε αναφορικά με αυτό τη δήλωση σχετικά με τις υπερσυνδέσεις υπό το νούμερο 3). Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με ρητή άδεια για ιδιωτική, δηλαδή όχι για δημόσια ή εμπορική, χρήση (downloads, αναπαραγωγές). Τυχόν τροποποίηση, μετάφραση ή άλλου είδους επεξεργασία ή προσαρμογή του περιεχομένου μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της Beiersdorf AG.

Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή κατάχρηση κατατεθέντων σημάτων ή λογότυπων της  Beiersdorf AG δεν επιτρέπεται.

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των  πνευματικών  ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

 

4. Αποκλεισμός ευθύνης

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προορίζεται αποκλειστικά για χρήση από τους κατοίκους της χώρας που επιλέξατε στην οθόνη εκκίνησης  στο www.hansaplast.com, και ακολουθεί όλους τους τοπικούς νόμους. Τα υλικά σε αυτό το site, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών, μπορεί να μην είναι κατάλληλα ή διαθέσιμα σε οποιαδήποτε περιοχή εκτός της εν λόγω δικαιοδοσίας. Στο βαθμό που τυχόν προσφορές, προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθενται ή διαβιβάζονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας απαγορεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας, την οποία έχετε επιλέξει, τότε θα είναι άκυρα. Παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.hansaplast.com και επιλέξτε την τοποθεσία σας για να μεταφερθείτε στο ανάλογο site.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο συγκεντρώθηκαν και ελέχθησαν με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Παρόλα αυτά δεν φέρουμε ευθύνη για την ενημερότητα, την ακρίβεια, την πληρότητα και / ή την ποιότητά τους.

Ο δικτυακός μας τόπος περιλαμβάνει συνδέσμους με δικτυακούς τόπους άλλων προμηθευτών. Η Beiersdorf AG δεν γνωρίζει το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων τρίτων και δεν φέρει καμία εγγύηση ή ευθύνη για παράνομο περιεχόμενο ή νομικές παραβιάσεις στους δικτυακούς τόπους τρίτων. Ωστόσο, η Beiersdorf AG θα απομακρύνει αμέσως τυχόν σύνδεσμο ή το περιεχόμενο, όταν λάβει γνώση ότι παραβιάζει τους ισχύοντες νόμους.

Ο δικτυακός τόπος σχεδιάστηκε για να παρέχει γενικές πληροφορίες και δεν αντικαθιστά με κανέναν τρόπο ιατρικές ή επαγγελματικές συμβουλές. Για συμβουλές αυτού του είδους επικοινωνήστε με έναν γιατρό ή ειδικό της επιλογής σας. Η Beiersdorf AG δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για ενέργειες που γίνονται στη βάση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν το δικτυακό τόπο

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου και η λήψη πληροφοριών γίνεται με δικό σας κίνδυνο. Η Beiersdorf AG δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη, ειδικότερα σε αρχεία δεδομένων, σε μηχανήματα ή λογισμικό του χρήστη, που προκύπτει από μια τέτοια ενέργεια. Η ευθύνη για εσκεμμένη πρόθεση και βαρεία αμέλεια δεν επηρεάζονται.

 

5. Τελευταίες Διατάξεις

Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων είναι ή κατασταθεί παράνομη, άκυρη ή χωρίς οποιαδήποτε δικαιοδοσία, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα οποιασδήποτε άλλης διάταξης αυτών των όρων θα παραμείνει ανεπηρέαστη.

Εάν θέλετε να καταγγείλετε νομικές παραβάσεις στις ιστοσελίδες μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 
Beiersdorf Hellas
Αγίου Νεκταρίου 2
153 44 Γέρακας / Αττική
Γραμμή Καταναλωτή χωρίς χρέωση: 800 111 0001
int.contact.greece@Beiersdorf.com

Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com