Image

Δώστε στα πόδια σας μια υπέροχη αίσθηση – Κάντε τα πόδια σας να αισθάνονται φανταστικά όλο το χρόνο - και ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει η Hansaplast Foot Expert για εσάς!

3 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Γιατί να φροντίσετε τα πόδια σας?

 

Ναι, η φροντίδα των ποδιών περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από το να βάψετε απλά τα δάχτυλα τους σε μια όμορφη απόχρωση του κόκκινου ή του ροζ. Αρκεί να σκεφτείτε όλες τις καταπονήσεις που η επιδερμίδα των ποδιών σας πρέπει να αντιμετωπίσει από το περπάτημα, το τρέξιμο ή τα σπορ που κάνετε κάθε μέρα!

Αρχίστε να προσέχετε τα πόδια σας - θα σας ευγνωμονούν!

Image

Ίσως έχετε εμπειρία για το πως η τριβή ή η πίεση από τα νέα ή κακοφτιαγμένα παπούτσια για παράδειγμα, μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστους κάλους ή φουσκάλες. Ή πώς η μη τακτική ενυδάτωση των ποδιών σας μπορεί να οδηγήσει σε κάλους ή άλλα προβλήματα που ούτε θέλετε ούτε έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με αυτά. Φροντίζοντας τα πόδια σας τακτικά με μια μικρή βοήθεια από ένα ή δύο κατάλληλα προϊόντα θα έχει αποτέλεσμα, όμως. Είναι πραγματικά πολύ απλό: Η ενυδάτωση, η προστασία και η φροντίδα των ποδιών σας, θα συβάλλουν στο να παραμείνουν υγιή και όμορφα. Και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ακούστε τον ειδικό

Συνέντευξη με την Dr. Maike Kuhlmann

Image
Dr. Maike Kuhlmann, Research & Development, Beiersdorf AG
Μιλήσαμε με τον ιατρικό μας εμπειρογνωμόνωνα, την Dr. Maike Kuhlmann, επιστημονικό σύμβουλο του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης των προϊόντων Προσωπικής Περιποίησης Υγείας στη Beiersdorf AG, σχετικά με τη σειρά Hansaplast Foot Expert.

Τί είναι αυτό που κάνει τη Hansaplast τον ιδανικό Foot Expert?

Λοιπόν, φυσικά η συνδυασμένη τεχνογνωσία που έχουμε αναφορικά με την ιατρική φροντίδα της επιδερμίδας και την επούλωση τραυμάτων είναι εξαιρετικη. Με αυτό το είδος της κληρονομιάς, ήταν φυσικό να συνδυάσουμε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία από την ιατρική φροντίδα της επιδερμίδας και τα επιθέματα σε μια σειρά ειδική για τη φροντίδα των ποδιών.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό για μένα ως καταναλωτή?

Ότι με κάθε προϊόν της σειράς Hansaplast Footcare Expert θα έχετε πάντα την εικόνα των 125 χρόνων ομορφιάς και εμπειρίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στα επιθέματα και την φροντίδα πληγών! Η Beiersdorf βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας για πολλά χρόνια και συνεχώς ανακαλύπτει νέες καινοτομίες. Μερικές φορές, μια τεχνολογία με την οποία έχουμε πρωτοπορήσει σε έναν κλάδο, μπορεί να ταιριάξει και σε άλλον: Το γεγονός ότι έχουμε αναπτύξει το πρώτο ανθεκτικό στο νερό επίθεμα για παράδειγμα, είναι κάτι από το όποιο κάθε χρήστης των Επιθεμάτων για φουσκάλες θα επωφεληθεί .

Διαβάστε περισσότερα

Πώς καταλήγετε σε καινοτομίες, όπως είναι η κρέμα ποδιών που ζεσταίνει τα πόδια?

Πρώτα απ' όλα, όλα μας τα προϊόντα έρχονται ως απόρροια της πολύ στενής παρακολούθησης από εμάς των αναγκών των καταναλωτών, στις οποίες και απαντάμε με αυτά. Ποια είναι η βέλτιστη λύση; Αυτό είναι που οδηγεί όλες τις καινοτομίες μας. Επίσης, είμαστε συνεχώς σε επαφή με το τι συμβαίνει επιστημονικά, είμαστε κοντά στις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες σε συνθέσεις και συστατικά στον κλάδο, έτσι ώστε οι καταναλωτές μας να είναι οι πρώτοι που επωφελούνται από αυτές.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς εξασφαλίζετε την ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα σας?

Κάθε προϊον Hansaplast Footcare Expert εγγυάται υψηλή ποιότητα και άριστη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιώντας πατενταρισμένες τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας έχουν εγκριθεί ως προς τη φιλικότητα τους προς την επιδερμίδα. Τα προϊόντα Hansaplast συνεχώς ελέγχονται για τις επιδόσεις τους, και πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.
Φυσικά, αυτό σημαίνει συνεχή έλεγχο. Ακόμη και όταν τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα προϊόντα από τη Hansaplast Footcare Expert?

Φυσικά αναπτύσσουμε συνεχώς νέα και συναρπαστικά προϊόντα, όπως είπα, πάντα παρατηρώντας στενά τις ανάγκες των καταναλωτών μας. Πολλές ακόμη συναρπαστικές καινοτομίες έρχονται!

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται συσκευασίες των προϊόντων μας.

Όμορφη από την κορυφή ως τα νύχια

Γνωρίζετε την έκφραση. Τότε γιατί  τα πόδια μας καταλαμβάνουν τόσο λίγη από την προσοχή μας, σε σχέση με τα μαλλιά και το πρόσωπό μας όσον αφορά την περιποίηση και τις καθημερινές συνήθειες ομορφιάς; Δυστυχώς, έχουμε την τάση να προσέχουμε τα πόδια μας μόνο όταν αρχίζουν να πονούν ή όταν δεν μας αρέσει το πως δείχνουν.
Σκεφτείτε το έτσι: Τα πόδια μας μας στηρίζουν, στέκονται μαζί μας, τρέχουν μαζί μας, πηδούν μαζί μας, ασκούνται μαζί μας - στην πραγματικότητα υποτίθεται ότι διανύουμε περίπου 160 000 χιλιόμετρα με τα πόδια στη διάρκεια της ζωής μας - γι 'αυτό δεν νομίζετε ότι αξίζουν λίγη περισσότερη προσοχή;

Hansaplast Foot Expert:
Θα βοηθήσει τα πόδια σας να δείχνουν και να νιώθουν καλύτερα

Image

Είναι πιο εύκολο από ότι νομίζετε: Εδώ, θα σας δείξουμε πως να τα φροντίζετε με τον καλύτερο τρόπο, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την κατάστασή σας.
Η ενότητα Άμεση Βοήθεια θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές σχετικά με διάφορες, συχνές παθήσεις των ποδιών: πώς να τις αντιμετωπίσετε, πώς να προλάβετε την εκδήλωση τους ή έστω πώς να μην τις αφήσετε να εκδηλωθούν ξανά. Είτε πρόκειται για μια δυσάρεστη φουσκάλα ή για ιδρωμένα πόδια το καλοκαίρι.

Τα όμορφα πόδια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα

Εάν ελέγχετε κάθε τόσο την ενότητα άρθρα, μπορείτε να βρείτε συμβουλές και πολύτιμες γνώσεις σχετικά με το πως να κράτησετε τα πόδια σας όμορφα και υγιή. Από απλές ρουτίνες περιποίησης που μπορείτε μόνοι σας να εφαρμόσετε, μέχρι συμβουλές ειδικών και συμβουλές επιβίωσης από ολοήμερο περπάτημα, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης το Σαββατοκύριακο.

Είτε είναι η πρακτική συσκευασία των Επιθεμάτων για Φουσκάλες ή ένα υψηλής τεχνολογίας  spray κατά της εφίδρωσης των ποδιών με 48ωρη ασφαλή προστασία - η Hansaplast Foot Expert μπορεί να έχει ακριβώς το σωστό προϊόν που θα σας βοηθήσει να μην ανησυχείτε καθόλου για τα πόδια σας. Όπως και να΄χει, δεν θέλετε το κεφάλι σας να ανησυχει σχετικά με το τι συμβαίνει κάτω στα δάχτυλα των ποδιών σας, σωστά?

Σχετικά Προϊόντα

Σχετικά Άρθρα