Το καλοκαίρι σημαίνει ότι φοράτε σανδάλια και περπατάτε παντού με γυμνά πόδια. Μετά από έναν βαρύ χειμώνα με βαριά παπούτσια και χοντρές κάλτσες, τα πόδια σας μπορεί να είναι ξηρά και με σκληρύνσεις. Για να προετοιμάσετε τα πόδια σας για το καλοκαίρι, θα χρειαστείτε ένα πενθήμερο πρόγραμμα φροντίδας που θα ενυδατώσει και θα αναζωογονήσει ξανά το δέρμα στα πόδια σας.

Ημέρα 1: Εντατική φροντίδα με μούλιασμα ποδιών και κρέμα ποδιών

Το μούλιασμα των ποδιών είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσφέρετε εντατική φροντίδα στα πόδια σας. Βυθίστε τα πόδια σας σε νερό με θερμοκρασία έως 36°C για 10-15 λεπτά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε τα πόδια σας για το πρόγραμμα φροντίδας. Ωστόσο, η πραγματική φροντίδα για τα πόδια ξεκινάει μετά την απολέπιση που κάνει το Hansaplast Αnti Callus Peeling 2 σε 1, με ουρία και αμυγδαλέλαιο, για την αφαίρεση του περιττού σκληρού δέρματος. Μετά, φροντίστε τα πόδια σας με την Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Anti Callus με 20% UREA. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας στα πόδια σας, φορέστε ένα ζευγάρι κάλτσες και ξαπλώστε. Το πρωί τα πόδια σας θα είναι απαλά σαν το δέρμα ενός μωρού!
Μούλιασμα ποδιών
Ξεκινήστε μουλιάζοντας τα πόδια σας και συνεχίστε με εντατική φροντίδα των ποδιών.

Ημέρα 2-5: Απλώστε καθημερινά κρέμα ποδιών

Η συχνή εφαρμογή της κρέμας ποδιών που περιέχει ουρία είναι εξαιρετικά σημαντική για να έχετε υγιή και όμορφα πόδια. Η Δρ. Maike Kuhlmann από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Hansaplast εξηγεί: «Το περιποιημένο δέρμα των ποδιών δεν είναι μόνο πιο μαλακό και όμορφο, αλλά και πιο ανθεκτικό στην τριβή, την πίεση και τους μύκητες. Συμπληρώνει επίσης, «Η εφαρμογή μιας ενυδατικής, εύκολα απορροφήσιμης, κρέμας κάθε πρωί μετά το ντους είναι ιδανική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο εντατική κρέμα για μασάζ στο δέρμα πριν από τον ύπνο - την Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Hansaplast Anti Callus  με 20% ουρία».
Ενυδάτωση ποδιών
Είναι σημαντικό να απλώνετε καθημερινά την κρέμα ποδιών που περιέχει ουρία.

Ημέρα 3: Εντατική θεραπεία για σκληρύνσεις και κάλους

Εάν τα πόδια σας έχουν πολλούς κάλους ή σημεία με σκλήρυνση που δεν μπορούν να αφαιρεθούν με την αντιμετώπιση και φροντίδα peeling, τότε χρειάζεστε ιδιαίτερη μεταχείριση. Τα Επιθέματα για Κάλους Hansaplast ,που έχουν ιδανική εφαρμογή και περιέχουν σαλικυλικό οξύ, πρέπει να εφαρμόζονται απευθείας στην προβληματική περιοχή για δύο έως τέσσερις μέρες, ώστε να μαλακώσουν το χοντρό, σκληρό δέρμα. Έτσι, στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν υποχωρήσει όλες οι προβληματικές περιοχές.
Επίθεμα για κάλους
Τα επιθέματα που περιέχουν σαλικυλικά οξέα μαλακώνουν το σκληρό δέρμα με κάλους.

Ημέρα 4: Το πεντικιούρ το καλοκαίρι προσθέτει την τέλεια πινελιά

Για όμορφα πόδια, το μόνο που λείπει είναι τα όμορφα νύχια. Πρώτα, κόψτε τα νύχια. Είναι σημαντικό να μην τα κόψετε πολύ, καθώς αυτό πολλές φορές κάνει τα νύχια να μεγαλώσουν προς τα μέσα. Η Δρ. Kuhlmann εξηγεί: «Το σχήμα των νυχιών πρέπει να ταιριάζει με τη φυσική τους καμπυλότητα και οι άκρες τους πρέπει να είναι λείες». Όλες οι ανώμαλες επιφάνειες πρέπει να λειαίνονται με ειδική λίμα και τα πετσάκια να σπρώχνονται απαλά προς τα πίσω. Έπειτα τα νύχια είναι έτοιμα για βάψιμο.
Κόψιμο νυχιών
Κόψτε τα νύχια σας, αλλά όχι πολύ.

Ημέρα 5: Τώρα τα πόδια σας είναι έτοιμα!

Μετά το εντατικό πενθήμερο πρόγραμμα φροντίδας, τα πόδια σας είναι έτοιμα να κάνουν δημόσια εμφάνιση! Για να σιγουρευτείτε ότι τίποτα δεν θα σας χαλάσει το κέφι, η Δρ. Maike Kuhlmann συνιστά να έχετε πάντα διαθέσιμα στην τσάντα σας δύο επιθέματα για φουσκάλες. Προτείνει: «Τα νέα Επιθέματα για Φουσκάλες Hansaplast προστατεύουν το δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή, προσφέρουν 48ωρη ανακούφιση και άνεση χωρίς πόνο, χάρη στο υδροκολλοειδές μαξιλαράκι από βελτιωμένη σύνθεση υδρογέλης».
Περιποιημένα πόδια
Τώρα τα πόδια σας είναι έτοιμα να κάνουν δημόσια εμφάνιση!
Επιστροφή στην Αρχική

Προετοιμάστε τα πόδια σας για το καλοκαίρι με αυτά τα προϊόντα

Όταν αρχίσει να λάμπει ο ήλιος, είναι καιρός να βγείτε λίγο έξω και να διασκεδάσετε. Χρησιμοποιήστε αυτά τα προϊόντα για να προετοιμάσετε τα πόδια σας για την καλοκαιρινή τους εμφάνιση και να τα διατηρήσετε υγιή όλη την εποχή. Μειώστε αμέσως τον πόνο που προκαλούν οι φουσκάλες με τα Επιθέματα για Φουσκάλες Hansaplast. Ανακουφιστείτε από την πίεση στις σκληρύνσεις και εξουδετερώστε τις με τα Επιθέματα για Κάλους Hansaplast, τα οποία περιέχουν το δραστικό συστατικό σαλικυλικό οξύ. Απολαύστε δέρμα 100% απαλό με την Κρέμα ΑνάπλασηςΠοδιών Hansaplast με 10% ουρία και χρησιμοποιήστε την στο πρωινό πρόγραμμα φροντίδας, για αποτελέσματα που διαρκούν. Κάντε απολέπιση και προσφέρετε στο δέρμα των ποδιών σας ποιοτική φροντίδα, όλα σε ένα βήμα με το Hansaplast Αnti Callus Peeling 2 σε 1 . Για υπερβολικά ξηρό δέρμα με κάλους χρησιμοποιήστε Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Hansaplast Anti Callus με 20% ουρία.

1

Επιστροφή στην Αρχική

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Hansaplast, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση int.contact.greece@Beiersdorf.com. Σημειώστε ότι καμία από τις προαναφερθείσες συμβουλές δεν αντικαθιστά την ιατρική συμβουλή. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν στη συσκευασία του προϊόντος. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας σε περίπτωση που οι συμβουλές μας δεν βοηθήσουν ή εάν πάσχετε ή υποψιάζεστε ότι πάσχετε από κάποια νόσο.
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com