Να το κάνετε ή όχι- πότε τα γυμνά πέλματα είναι αποδεκτά?

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου είναι απολύτως αποδεκτό να βγάλετε τα παπούτσια σας. Αλλά αν δεν είναι μια παραλία, μια πισίνα, ή ένα στρώμα για γιόγκα κοντά σας, είναι ανάγκη να αφήσετε γυμνά τα πέλματά σας σε δημόσιο χώρο;

Θέλετε να βλέπετε τα δάχτυλα των ποδιών της γυναίκας στο διπλανό κάθισμα δίπλα στο τρένο για τη δουλειά, ή τον τύπο που κάθεται στο απέναντι γραφείο, να πετάει τα παπούτσια του κάτω από το γραφείο και να βλέπετε τις κάλτσες του; Ίσως ακόμη και με τρύπες;
Οι "Tρόποι καλης περιποίησης ποδιών" 2.011 είναι ευκολότεροι απ' ότι νομίζετε - κατά κύριο λόγο αποτελεί κοινή λογική, όπως είναι το να φοράς πάντα ένα ζευγάρι καλές, καθαρές κάλτσες - ειδικά όταν ξέρετε ότι θα σας ζητηθεί να βγάλετε τα παπούτσια σας, όπως συμβαίνει συχνά στο  αεροδρόμιο.
Εδώ είναι μερικά πρέπει και μερικά μη που μπορείτε να υιοθετήσετε, έστω και όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Tρόποι καλης περιποίησης ποδιών
Φορέστε σαγιονάρες κι επιδείξτε τα πόδια σας όταν έχετε κάνει ένα καλό πεντικιούρ - αλλά όχι στο γραφείο!
Βγάλτε τα παπούτσια σας σε μια παραλία, δίπλα στην πισίνα ή στον κήπο και αναδείξετε τα, έχοντας κάνει ένα καλό πεντικιούρ  (βλέπε ενότητα μας: πώς να κάνετε μόνες σας ένα καλό πεντικιούρ)
Πόδια
Χρησιμοποιήστε ένα ανθιδρωτικό όπως το Hansaplast Silver Active όταν έχετε την τάση να ιδρώνετε πολύ - θα είστε καλά προετοιμασμένοι και προστατευμένοι από την ανάπτυξη κακοσμίας σε περίπτωση που χρειαστεί να δείξετε τα πόδια σας ή να βγάλετε τις κάλτσες σας απροσδόκητα.
Μη βγάζετε τα παπούτσια σας κάτω από το γραφείο, σε κάποιο εστιατόριο ή κατά τη διάρκεια του δείπνου (εκτός και αν θέλετε να φλερτάρετε με το συνοδό σας που κάθεται απέναντι σας)
Μην φοράτε κάλτσες που έχετε ήδη φορέσει την προηγούμενη ημέρα.
Μην βάζετε τα γυμνά πόδια σας πάνω στο τραπέζι (εκτός και αν είστε στο σπίτι και το τραπεζάκι είναι δικό σας), στα καθίσματα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, στο σινεμά κ.λπ.
Μην χρησιμοποιείτε κάλτσες με σανδάλια ή παπούτσια με λουράκια. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιείστε Hansaplast Προστατευτικά Επιθέματα για να προστατέψετε τα πόδια σας από την τριβή ή την πίεση που θα μπορούσαν εύκολα να μετατραπούν σε φουσκάλες.
Επιστροφή στην Αρχική

Fashion alert:
Κάλτσες με σανδάλια? Ναι μπορείτε!

Μια εντελώς νέα τάση της μόδας: πολλά πράγματα που ήταν τελείως απαγορευμένα στο παρελθόν τώρα όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά πραγματικά κάνουν θραύση, όπως το να φοράς κάλτσες με σανδάλια ή γόβες.
Τα κορίτσια και οι γυναίκες που ακολουθούν τη μόδα, αγαπούν να κάνουν συδνυασμούς. Και ποιά μπορεί να αντισταθεί σε ένα νέο ζευγάρι γόβες στο ξεκίνημα κάθε σεζόν; Απλά προετοιμάστε τα πόδια σας έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αφήσετε τα παπούτσια σας στη γωνία σύντομα: Επιλέξτε να έχετε μαζί σας τα Hansaplast SOS Επιθέματα για Φουσκάλες όταν ξέρετε ότι θα περπατήσετε   φορώντας τις καινούριες γόβες ή τα σανδάλια σας για πρώτη φορά. Ή, ακόμα καλύτερα, προστατεύστε τα πόδια σας με Hansaplast Προστατευτικά Επιθέματα. Και τα δύο είναι αόρατα και, όταν εφαρμοστούν, θα διατηρήσουν τα πόδια σας υγιή και σε καλή κατάσταση.
Κάλτσες με σανδάλια
Επιστροφή στην Αρχική

Τι θεωρείτε απωθητικό στα πόδια?

"Τα πόδια μιλάνε, ακριβώς όπως το πρόσωπο, τα παπούτσια ή τα χέρια! Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να βάζουν τα πόδια με κάποιο τρόπο τελευταία στις συνήθειες φροντίδας τους."

"Η λίγη φροντίδα
βοηθάει πολύ"

“Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί, καθώς είναι πολύ εύκολο να αποφύγουν να παρουσιάσουν τα πόδια με ξεθωριασμένο βερνίκι νυχιών, αντιαισθητικούς κάλους ή σκληρό δέρμα στον κόσμο. Τα περιποιημένα πόδια είναι σίγουρα πιο όμορφη εικόνα!"

Christina B., 30, Product Manager Hansaplast © Hansaplast
Επιστροφή στην Αρχική

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων μας.
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com