Το 2022, η Hansaplast συμπλήρωσε 100 χρόνια παρουσίας. Γιορτάζουμε τη μετάβαση στον δεύτερο αιώνα της ίδρυσης μας με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, για την αντιμετώπιση κάθε τραύματος και να προσφέρουμε κάτι προς τις κοινότητες που εξυπηρετούμε σε όλο τον κόσμο. Για να γιορτάσουμε αυτή την περίσταση, εγκαινιάζουμε μια νέα κοινωνική αποστολή που θα κατευθύνει τις δραστηριότητές μας στο μέλλον, ώστε να συνεχίσουμε να σας προστατεύουμε για τα επόμενα εκατό χρόνια. 

Λογότυπο
Επιστροφή στην Αρχική

 

 

 

 

 

Με δύο λόγια: "Είμαστε προσηλωμένοι στην πρόληψη των μολύνσεων, που προκαλούνται από καθημερινούς τραυματισμούς, παρέχοντας τον εξοπλισμό για τη φροντίδα τραυμάτων αλλά και την εκπαίδευση σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προστατεύουν τόσο τον εαυτό τους όσο και τους συνανθρώπους τους". 

 

 

Γυναίκα φροντίζει πληγή
Επιστροφή στην Αρχική

 

Ανατρέχοντας στα χρόνια εμπειρίας της Hansaplast, τώρα ανταποδίδουμε όλη αυτή τη στήριξη και ξεκινάμε την κοινωνική μας αποστολή: δεσμευόμαστε να εκπαιδεύσουμε περισσότερα από 200.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο στις Πρώτες Βοήθειες μέχρι το 2025. Αυτή η εκπαίδευση θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους άλλους από τα καθημερινά τραύματα. Πιστεύουμε ότι μια νέα γενιά ειδικών στις πρώτες βοήθειες θα προσφέρει τις γνώσεις της στους φίλους και στην οικογένειά της. Με αυτή την "αλυσίδα γνώσης" θα βοηθήσουμε αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μάθουν για την πρόληψη τραυμάτων και μολύνσεων. 

Κοριτσάκι που χαμογελάει
Επιστροφή στην Αρχική

 

Για την εκκίνηση αυτή, το πρώτο βήμα είναι ο σχεδιασμός τοπικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά σε οκτώ αγορές. Η συνεργασία με τοπικούς εταίρους μας δίνει την ευκαιρία να συνδεθούμε με τις κοινότητες σε καθεμία από αυτές τις αγορές και να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν με ευχάριστο και εποικοδομητικό τρόπο (μέσα από παχνίδια) να προστατεύουν τον εαυτό τους, να βοηθούν τους άλλους και να αποκτούν νέες γνώσεις για τη φροντίδα των τραυμάτων. 

Στη Γερμανία, την Ινδονησία, την Ολλανδία, την Ινδία, την Αυστρία και το Βέλγιο, η Hansaplast συνεργάστηκε με τις τοπικές οργανώσεις του Ερυθρού Σταυρού. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα συνεργαστούμε με τον Dr Zoe, έναν Γενικό Ιατρό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και στην Αυστραλία θα συνεργαστούμε με το Αυστραλιανό Συμβούλιο Υγείας, Φυσικής Αγωγής και Αναψυχής (ACHPER). 

 

Λογότυπο
Επιστροφή στην Αρχική
Έτσι, μέσα από αυτά τα προγράμματα, στοχεύουμε στο να ανταποκριθούμε στη νέα μας κοινωνική αποστολή και να βοηθήσουμε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η διάδοση της καλύτερης εκπαίδευσης για τη φροντίδα των τραυμάτων είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Hansaplast μπορεί να κάνει τα επόμενα εκατό χρόνια παρουσίας μας ακόμη πιο σημαντικά από τα προηγούμενα. Μετά από τόσον καιρό, εξακολουθούμε να είμαστε αφοσιωμένοι στο να κρατάμε τους ανθρώπους και τις οικογένειες ασφαλείς - για μια ζωή χωρίς περισπασμούς. Υποχρέωση μας είναι να αποτρέπουμε τις μολύνσεις, που προκαλούνται από κάθε είδους τραύμα καθημερινά. Εκπαιδεύοντας τα παιδιά στις Πρώτες Βοήθειες, τους δίνουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους. 
Παιδιά πάνε βόλτα
Επιστροφή στην Αρχική
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com