Image

Κάντε κάθε παπούτσι πιο άνετο – Κάνει τα παπούτσια πιο άνετα. Μην αφήσετε τις φουσκάλες να σας σταματήσουν να βγείτε και να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν!

2 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Έχετε τόσα ζευγάρια παπούτσια, αλλά κανένα από αυτά δεν έχει τέλεια εφαρμογή στα πόδια σας. Το εξοργιστικό είναι ότι, συχνά, τα περισσότερα προβλήματα τα δημιουργούν αυτά που αγαπάμε περισσότερο! Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να κάνετε τα παπούτσια σας πιο άνετα. H Hansaplast προσφέρει μια σειρά από επιθέματα υψηλής αποτελεσματικότητας που μπορούν να βοηθήσουν, γι’ αυτό διαβάστε μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να αποφύγετε τις επώδυνες φουσκάλες από τα παπούτσια.

Hansaplast επιθέματα για φουσκάλες – οι νέοι φίλοι των ποδιών σας!

Τι είναι;

Image
Ό,τι και αν κάνετε, μπορεί να συνεχίσετε αμέσως

Τα Hansaplast επιθέματα για φουσκάλες είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο που προκαλούν οι φουσκάλες ή οι πληγές των ποδιών εξαιτίας της τριβής και της πίεσης που μπορεί να δημιουργηθεί από παπούτσια με κακή εφαρμογή. Προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή από περαιτέρω τριβή και πίεση, σταματώντας άμεσα τον πόνο. Επιπλέον, προστατεύουν την περιοχή από τη βρομιά και τη μόλυνση ώστε να ξεκινήσει η επούλωση ταχύτερα.  Μια τέλεια λύση για τις φουσκάλες από τα παπούτσια, που θα σας βοηθήσει να επανέλθετε στο τρέξιμο, στα ψώνια ή ό,τι και αν κάνετε σε μόλις λίγα λεπτά!

Πώς λειτουργούν;

Image
Ανθεκτικά στον ιδρώτα και αδιάβροχα για όσους ασχολούνται με τα σπορ.

Αυτά τα επιθέματα υψηλής απόδοσης βασίζονται στην υδροκολλοειδή τεχνολογία. Αυτή λειτουργεί με βάση την αρχή της υγρής επούλωσης, γνωστή για την υποστήριξη και την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης. Η τεχνολογία εφαρμογής της Hansaplast διασφαλίζει ότι το επίθεμα για φουσκάλες θα παραμείνει στη θέση του για πάνω από 48 ώρες. Τα Hansaplast επιθέματα για φουσκάλες είναι αδιάβροχα. Συνεπώς, το ντους και το μπάνιο δεν θα αποτελεί πρόβλημα, ενώ είναι και ανεκτικά στον ιδρώτα, για όσους ασχολούνται με τα σπορ. 

 

Πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί;

Image
Σχεδόν αόρατο επίθεμα για φουσκάλες
Εφαρμόστε ένα από αυτά τα σχεδόν αόρατα επιθέματα για φουσκάλες πάνω σε μια φουσκάλα ώστε να ξεκινήσει η επούλωση και να αποτραπεί η μόλυνση της πληγής. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι καθαρή και στεγνή πριν τοποθετήσετε επάνω το επίθεμα για φουσκάλες. Για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα κατά τη διαδικασία επούλωσης, το επίθεμα θα πρέπει να αφαιρεθεί μόνο όταν αρχίσει να ξεκολλάει από μόνο του.
 

Ανακαλύψτε πώς να αποφύγετε τις φουσκάλες από τα παπούτσια διαβάζοντας παρακάτω τι πρέπει να κάνετε και τι όχι

DOs

...Επιλέξτε μεγαλύτερο μέγεθος όταν αγοράζετε παπούτσια. Είναι πιθανό τα πόδια σας να έχουν ελαφρώς διαφορετικό μέγεθος μεταξύ τους. Στους περισσότερους από εμάς συμβαίνει. Γι’ αυτό πάντα να αγοράζετε παπούτσια που θα εφαρμόζουν στο μεγαλύτερο πόδι.

Διαβάστε περισσότερα

...Όταν αγοράζετε παπούτσια, προσέξτε για τυχόν ραφές ή υλικά που μπορεί να προκαλούν τριβή, να είναι πολύ σκληρά ή άβολα.

...Να αλλάζετε τα παπούτσια σας τακτικά. Το να φοράτε το ίδιο ζευγάρι πολύ συχνά μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα να δημιουργηθούν φουσκάλες καθώς τα σημεία πίεσης είναι τα ίδια.

Διαβάστε περισσότερα

...Σκεφτείτε να φορέσετε εσωτερικούς πάτους για να αυξήσετε την άνεση. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε παπούτσια που να δημιουργούν άνεση στα πόδια σας, είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Διαβάστε περισσότερα

...Να θυμάστε να προστατεύετε τις περιοχές που είναι επιρρεπείς σε προβλήματα πριν ακόμα φύγετε από το σπίτι. Ένα τακτικά τοποθετημένο Plaster Stop Plaster είναι ιδανικό μέτρο πρόληψης από την τριβή, τις πληγές, την πίεση και τις φουσκάλες από τα παπούτσια.

Διαβάστε περισσότερα

...Πάρτε μαζί σας το μικρό μπλε κουτάκι Hansaplast επιθέματα για φουσκάλες όταν πηγαίνετε για τρέξιμο, για περπάτημα, για ψώνια ή για χορό! Εάν τα πόδια σας πονάνε ή βγάλετε φουσκάλα από τα τακούνια, θα μπορέσετε να ανακουφιστείτε άμεσα από τον πόνο και από εκεί και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης.

Διαβάστε περισσότερα

DON'Ts

...Μην μπαίνετε στον πειρασμό να φοράτε τα ίδια παπούτσια κάθε μέρα, ακόμα και αν τα λατρεύετε!

...Μην ξεχάσετε να φορέσετε τα παπούτσια σας για να «ανοίξουν» - είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν θα βγείτε για ψώνια ή θα επισκεφτείτε τα αξιοθέατα και θα περπατήσετε πολύ.

Διαβάστε περισσότερα

...Μην περιμένετε τα πολύ σφιχτά παπούτσια να «ανοίξουν». Αυτό δεν συμβαίνει πάντα και το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να πονέσουν τα πόδια σας!

...Μην ξεχνάτε να προσέχετε τις κάλτσες και τα παπούτσια σας. Οι κάλτσες που δεν εφαρμόζουν καλά μπορούν να περιορίσουν τα πόδια όσο και τα παπούτσια με κακή εφαρμογή.

Διαβάστε περισσότερα

...Μην αφήνετε τα παπούτσια σας να βραχούν. Τα βρεγμένα παπούτσια, οι μπότες και οι κάλτσες μπορεί να προκαλέσουν φουσκάλες πολύ πιο γρήγορα από τα στεγνά παπούτσια. Εάν η υγρασία από τα ιδρωμένα πόδια είναι το πρόβλημα, δοκιμάστε το Hansaplast Silver Active Anti-Perspirant.

Διαβάστε περισσότερα
Image

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Hansaplast, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: Hansaplast3@Beiersdorf.com. Σημειώστε ότι καμία από τις προαναφερθείσες συμβουλές δεν υποκαθιστά την ιατρική συμβουλή. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν στη συσκευασία του προϊόντος. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας σε περίπτωση που οι συμβουλές μας δεν βοηθήσουν ή εάν πάσχετε ή υποψιάζεστε ότι πάσχετε από κάποια νόσο.