Image
4 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Hansaplast - Εμπειρία και επάρκεια

Οπότε Τι είναι το Hansaplast;

Image
Τα κεντρικά γραφεία της Beiersdorf στο Αμβούργο είναι το σπίτι των Hansaplast
Image
Από πού προέρχονται οι ιδέες μας: Από το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης - το οποίο επίσης εδρεύει στο Αμβούργο.

Είμαστε η μάρκα για τη φροντίδα της υγείας της Beiersdorf, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως, με έδρα στο Αμβούργο της Γερμανίας. Το Hansaplast έχει διανύσει πολύ δρόμο από το πρώτο επίδεσμο της Beiersdorf, το οποίο δημιουργήσαμε το 1882, όταν ο Paul Beiersdorf βραβεύθηκε για την ευρεσιτεχνία του πρώτου επίδεσμου. Αυτό ήταν η αρχή για μία συνεχή επιτυχημένη ιστορία, που οδηγείται από την πρόοδο, την ποιότητα και την καινοτομία.

Φροντίζουμε για την επούλωση πληγών και για τη φροντίδα της επιδερμίδας για περισσότερο από έναν αιώνα.

Για περισσότερο από 125 χρόνια η Beiersdorf έχει συγκεντρώσει εμπειρία και ικανότητες στη φροντίδα πληγών, και πιο πρόσφατα στον τομέα υποστήριξης δραστηριοτήτων καθώς και στη θεραπεία μυϊκού πόνου, προσπαθώντας πάντα να βελτιώσει την επούλωση των πληγών και τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Καλώς ήρθατε στο νέο online κόσμο του Hansaplast - μίας από τις πιο αξιόπιστες μάρκες φροντίδας πληγών παγκοσμίως που σας προσφέρει έξυπνα προϊόντα, λύσεις και καινοτομίες. Στη Hansaplast, επιθυμούμε να απολαμβάνετε την δραστήρια καθημερινότητά σας χωρίς να ανησυχείτε πολύ για τις μικρές δυσκολίες. Μάθετε πώς να τις αντιμετωπίσετε, είτε είναι μία φουσκάλα στο πόδι σας, είτε μία μικρή πληγή ή πόνος στην πλάτη. Οι ενότητές μας ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ θα σας δώσουν γρήγορες και αξιόπιστες απαντήσεις μαζί με ορισμένες εξαιρετικές συμβουλές ειδικών. Περιηγηθείτε και μάθετε περισσότερα για τη φροντίδα των πληγών, τη φροντίδα των ποδιών, και το πως να παραμείνετε υγιείς κάνοντας αθλήματα και δραστηριότητες στην ενότητα του ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Κάντε κλικ και αντλήστε έμπνευση για τις απαιτήσεις της πολυάσχολης ζωής σας.

Βοηθώντας σας με τις μικρές ενοχλήσεις

Η ζωή δεν είναι πάντα ομαλή, αλλά η αποστολή μας είναι να σας βοηθάμε να προχωράτε ζώντας έντονα, ότι κι αν γίνει: Για σχεδόν κάθε μικρή ενόχληση το Hansaplast διαθέτει την κατάλληλη θεραπεία. Θα εκπλαγείτε από το τί έχουμε αναπτύξει για να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη: Μάθετε πώς τα προϊόντα Hansaplast Foot Expert μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τους κάλους ή πώς τα επιθέματα για φουσκάλες θα βοηθήσουν να συνεχίσετε να περπατάτε... Κάντε κλικ και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συναρπαστικές καινοτομίες που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σας ή τα πόδια σας να παραμείνουν υγειείς.

Μία μάρκα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Η καινοτομία και η παράδοση συνδυάζονται

Image
Αναζητώντας συνεχώς καινοτομίες: Η ερευνητική μας ομάδα στο χώρο εργασίας τους στο Αμβούργο
Image
Τα επιθέματα Γρήγορης Επούλωσης σε στενή παρακολούθηση

Πώς καταλήξαμε από ένα μικρό επίδεσμο σε όλα αυτά; Η καινοτομία και η έρευνα ήταν πάντα στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Hansaplast, συνδυάζοντας την παράδοση με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις: Η τεχνογνωσία επιστήμης και καλλυντικών που έχουμε αποκτήσει στην Beiersdorf πάνω από 125 χρόνια τώρα στους τομείς της φροντίδας της επιδερμίδας, της φροντίδας των πληγών και ταινιών ενυπάρχουν σε κάθε επίδεσμο Hansaplast που αναπτύσσουμε. Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο οι πελάτες μας μπορούν να βασιστούν και από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν καθημερινά.

Αγωνιζόμαστε για την:
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΥΠΕΡΟΧΗ

Η συνεχής έρευνα και χρήση των πλέον πρόσφατων τεχνολογιών εξασφαλίζουν προϊόντα υψηλού επιπέδου, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών για την ατομική τους φροντίδα. Πάντα ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις ενός κόσμου που αλλάζει συνεχώς, αγωνιζόμαστε για την καινοτομία και την υπεροχή σε ό,τι κάνουμε.

Η ιστορία μας

Τα ιστορικά θεμέλια μίας σύγχρονης εταιρείας:
Ανακαλύψτε, με μια ματιά, τα καθοριστικά ορόσημα της ιστορίας της Beiersdorf για τη φροντίδα της υγείας για πάνω από 125 χρόνια.Αυτή η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη για να παρέχει γενικές πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την ιατρική ή την επαγγελματική συμβουλή. Για τέτοιου είδους συμβουλές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα φυσικοθεραπευτή ή ειδικό της επιλογής σας. Η Beiersdorf AG δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις πράξεις που έχουν γίνει βάσει των πληροφοριών που περιέχονται σ' αυτή την ιστοσελίδα.

Η ποιότητα ως σημείο αναφοράς

Σήμερα η Hansaplast είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες επιδέσμων στην Ευρώπη, που ιδρύθηκε το 1922. Από τότε τα προϊόντα Hansaplast είναι γνωστά παγκοσμίως για την κορυφαία ποιότητά τους. Πάνω από 200 δοκιμασμένα και ελεγμένα προϊόντα και καινοτομίες πωλούνται από τη Γερμανία εώς τη Χιλή, από το Ηνωμένο Βασίλειο εώς την την Αυστραλία, με τις εμπορικές ονομασίες Hansaplast, Elastoplast και Curitas. Εκτός από επιδέσμους και γάζες για πληγές, η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει καλά δοκιμασμένα και καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν λύσεις για προβλήματα στα πόδια, αθλητικά ατυχήματα και πόνους.
Μία παγκόσμια μάρκα στην οποία εσείς και όλη η οικογένειά σας μπορείτε να βασιστείτε, αφού προσφέρει υψηλή ποιότητα και σύγχρονες λύσεις για τις απαιτήσεις και τις μικρές ενοχλήσεις της καθημερινότητας.

Σχετικά Άρθρα