A young girl with dirt-covered hands but a clean plaster

Προστατεύστε τις πληγές από τις μολύνσεις με τα επιθέματα Hansaplast που παρέχουν Ασπίδα Προστασίας – Eξαιρετική προστασία από τη βρωμιά και τα βακτήρια, βοηθώντας τις πληγές να επουλωθούν με τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος

4 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, αλληλεπιδρώντας με αυτόν: αγαπούν τόσο πολύ να αγγίζουν και να νιώθουν τα πράγματα, να σκαρφαλώνουν και να παίζουν. Οι θορυβώδεις περιπέτειες συχνά μπορεί να οδηγήσουν σε κοψίματα και γρατζουνιές - δεν υπάρχει λόγος όμως να σταματήσει όλη η διασκέδαση! Τα επιθέματα Hansaplast παρέχουν Ασπίδα Προστασίας κατά των βακτηρίων, επιτρέποντας στους μικρούς μας φίλους να συνεχίσουν την ανακάλυψη και χαρίζοντας ηρεμία στους γονείς. 

Και, παρόλο που τα κοψίματα και οι γρατζουνιές μπορεί να μην κάνουν τους ενήλικες να κλαίνε με τον ίδιο τρόπο, ο κίνδυνος μόλυνσης παραμένει ο ίδιος. Βάζοντας ένα επίθεμα Hansaplast  μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς άγχος, γνωρίζοντας ότι η πληγής σας είναι περιποιημένη και προστατευμένη λόγω της Ασπίδας Προστασίας κατά των βακτηρίων που παρέχουν τα επιθέματα Hansaplast.

Χρειάζομαι πραγματικά επίθεμα;

Image
* Τα επιθέματα Hansaplast προστατεύουν από τη βρωμιά και τα βακτήρια.

Αυτό που έχουμε μάθει από τις προηγούμενες γενιές, λέει ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι να αφήσεις την πληγή ακάλυπτη ώστε να αερίζεται, καθώς αυτό της επιτρέπει να «αναπνέει» και να «επουλωθεί φυσικά». Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα, ωστόσο, έχει αποδείξει ότι ισχύει το αντίθετο: η κατάλληλη φροντίδα της πληγής είναι απαραίτητη.

Το τραυματισμένο δέρμα αποτελεί έναν εύκολο τρόπο, ώστε όλων των ειδών τα βακτήρια και η βρωμιά να εισέλθουν στο σώμα, πράγμα που μπορεί σύντομα να οδηγήσει σε μόλυνση. Τα μικροσκοπικά βακτήρια βρίσκονται παντού και είναι αόρατα με γυμνό μάτι. Τα συνηθισμένα συμπτώματα μόλυνσης ποικίλουν από το πρήξιμο, το κοκκίνισμα και το υγρό της πληγής μέχρι τον πυρετό και τους πρησμένους αδένες. Στις σοβαρές περιπτώσεις, οι μολύνσεις μπορεί να απλωθούν και σε άλλα μέρη του σώματος και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι μολύνσεις είναι συχνά επώδυνες, καθυστερούν τη διαδικασία επούλωσης και γίνονται πηγή ενόχλησης και ερεθισμού. Αν μια μόλυνση γίνει σοβαρή, μπορεί να χρειαστεί ακόμα και αντιβίωση - οπότε, αν σκέφτεστε ότι η πληγή σας έχει μολυνθεί, θα πρέπει να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή.

Τα επιθέματα Hansaplast παρέχουν Ασπίδα Προστασίας και εμποδίζουν το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων. Προστατεύοντας την πληγή και διατηρώντας την καθαρή, τα επιθέματα Hansaplast  δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε οι μηχανισμοί επούλωσης του σώματος να λειτουργούν απερίσπαστοι. Παρόλο που συνεχίζεται να διαδίδετε ο μύθος ότι αφήνοντας μια πληγή ακάλυπτη προάγεται η επούλωση, έχει αποδειχθεί ότι η χρήση επιθέματος διατηρεί την πληγή  προστατευμένη προάγοντας τη διαδικασία επούλωσής της.

Εκτός από το να βοηθήσετε την πληγή σας να επουλωθεί γρήγορα και χωρίς επιπλοκές, η χρήση επιθέματος Hansaplast σας χαρίζει ηρεμία και σας επιτρέπει να ξεχάσετε την πληγή. Μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε τη ζωή σας γιατί, εδώ στη Hansaplast, σας καλύπτουμε - για μια ζωή χωρίς περισπασμούς.

Πώς λειτουργούν τα επιθέματα Hansaplast;

Image
*Τα επιθέματα Hansaplast προστατεύουν από τη βρωμιά και τα βακτήρια.

Τα επιθέματα Hansaplast παρέχουν Ασπίδα Προστασίας κατά των βακτηρίων  σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα που εμποδίζει το 99% των βακτηρίων να έρθουν σε επαφή με την πληγή. Αυτό παρέχει προστασία κατά των μολύνσεων - ένα σημαντικό όφελος όταν οι επισκέψεις στο γιατρό είναι χρονοβόρες, ενοχλητικές και συχνά δύσκολο να κανονιστούν.

Επομένως, πώς πετυχαίνουν τα επιθέματα Hansaplast αυτό το υψηλό επίπεδο προστασίας; 

  • Ο ειδικός σχεδιασμένος φορέας αντιστέκεται στη διείσδυση των βακτηρίων. Εμποδίζοντας το 99% των βακτηρίων, τα επιθέματα Hansaplast μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης και επιτρέπουν τη γρήγορη, φυσική επούλωση του δέρματος.
  • Τα περισσότερα επιθέματα Hansaplast διαθέτουν αδιάβροχο φορέα, ο οποίος εμποδίζει την είσοδο των βακτηρίων στην πληγή. Αυτό σημαίνει ότι οι φυσικοί μηχανισμοί επούλωσης του σώματός σας μπορούν να λειτουργήσουν ανεμπόδιστοι από εξωτερικούς παράγοντες όπως το νερό, τα μικρόβια και τα βακτήρια.
  • Η ισχυρή επικόλληση παρέχει παρατεταμένη προστασία. Αυτή η αξιόπιστη προστασία σας προσφέρει ηρεμία και σας επιτρέπει να συνεχίσετε να ζείτε τη ζωή σας χωρίς περισπασμούς.
  • Ο αεροδιαπερατός φορέας επιτρέπει στην υγρασία να διαφύγει από την πληγή - ένας σημαντικός παράγοντας, καθώς το δέρμα επουλώνεται.

Παρόλο που τα μικρά κοψίματα και οι γρατζουνιές συχνά επουλώνονται αρκετά καλά από μόνα τους, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μόλυνσης. Τα συμπτώματα της μόλυνσης μπορεί να κυμαίνονται από κοκκίνισμα, πρήξιμο και πύον έως πιο σοβαρά προβλήματα υγείας αν εξαπλωθεί η μόλυνση. Η απλή και αποτελεσματική φροντίδα των πληγών με τα επιθέματα Hansaplast συμβάλλει στην αποφυγή μόλυνσης και επιτρέπει στους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης του σώματος να λειτουργήσουν.

Ο τρόπος λειτουργίας του Hansaplast Ασπίδα Προστασίας, παρουσιάζεται εδώ με το παράδειγμα ενός επιθέματος από τη σειρά ELASTIC.

Πώς αποδείχθηκε ότι το Hansaplast παρέχει Ασπίδα Προστασίας κατά των βακτηρίων;

Image
Ο Διευθύντής του Εργαστηρίου Φροντίδας Υγείας Simon Van Leeuwen.
Η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης έχει επαληθεύσει διεξοδικά τα επιθεμάτα Hansaplast, χρησιμοποιώντας δοκιμές φραγμού τριών φάσεων in-vitro για να εξετάσει την απόδοσή τους.

Αυτό περιελάμβανε την εμβάπτιση των επιθεμάτων σε τρυβλία Petri, εφαρμόζοντας σταγονίδια εναιωρήματος βακτηρίων στην εξωτερική επιφάνεια. Στη συνέχεια επωάσαμε τα επιθέματα στους 37°C, κοντά στην φυσιολογική θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. Αφού αφαιρέσαμε τα επιθέματα από την επώαση, μετρήσαμε τις μονάδες σχηματισμού αποικιών (CFUs) για να μετρήσουμε την παρουσία βακτηρίων στα τρυβλία Petri. Τα αποτελέσματα ήταν ηχηρά: Τα επιθέματα Hansaplast εμπόδισαν το 99% των βακτηρίων
Πρόκειται για μια καθιερωμένη μέθοδο δοκιμής που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα (DIN 58953-6). Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της απόδοσης μιας σειράς προϊόντων της Beiersdorf, όπως οι σειρές Universal, Elastic, Sensitive, Aqua Protect, Extra Power, Silicone Soft και Kids.

Σχετικά προϊόντα