A young girl on a yellow tricycle smiles as she skids across a gravel path

Ελαστικά υφασμάτινα επιθέματα για εύκαμπτη προστασία που διαρκεί – Αξιόπιστη προστασία για μια ζωή εν κινήσει

4 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα
Έχει συμβεί σε όλους μας: αθλούμαστε, αντιμετωπίζουμε κάτι δύσκολο στην κηπουρική ή παίζουμε με τα παιδιά, μέχρι που ένα κόψιμο ή μια γρατζουνιά μας κάνει ξαφνικά να σταματήσουμε ό,τι κάνουμε. Πολλοί από εμάς κάνουμε το λάθος να σταματήσουμε απλά την αιμορραγία και να συνεχίσουμε, πιστεύοντας ότι ένα επίθεμα είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Πράγματι, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η πληγή θα επουλωθεί πιο γρήγορα αν αφεθεί απλά ακάλυπτη, ώστε να αερίζεται.

Ωστόσο, οποιοδήποτε κόψιμο ή γρατζουνιά μείνει εκτεθειμένη - ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι - είναι ευάλωτη στις μολύνσεις αν η βρωμιά και τα βακτήρια εισέλθουν στην πληγή. Με τα επιθέματα Hansaplast ELASTIC, μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή χωρίς περιορισμούς, γιατί προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τη βρωμιά και τα βακτήρια σε συνδυασμό με πρόσθετη ευκινησία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε πλήρως τη ζωή σας, με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι η πληγή σας είναι περιποιημένη και προστατευμένη.

Τι το ιδιαίτερο έχουν τα νέα Hansaplast Elastic;

Image
Τα επιθέματα Hansaplast Elastic τεντώνονται και είναι εύκαμπτα ώστε να παρέχουν αξιόπιστη προστασία.
Βασισμένη σε χρόνια έρευνας, η Hansaplast ανέπτυξε τη σειρά ELASTIC για να παρέχει βελτιωμένη και ακόμα πιο αξιόπιστη φροντίδα και προστασία πληγών, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που προκύπτουν. Δεν μπορείτε πάντα να προβλέψετε τι θα συμβεί, μπορείτε όμως να βασιστείτε στα επιθέματα ELASTIC για να σας καλύπτουν.

Η σειρά ELASTIC διαθέτει φορέα απόυφασμάτινο υλικό που αποτελείται από εύκαμπτες ίνες με σφιχτή ύφανση και υδρόφοβο φινίρισμα για ενίσχυση των αδιάβροχων ιδιοτήτων, πράγμα που σημαίνει ότι το νερό κυλά από την επιφάνεια. Ακόμα και με αυτές τις βελτιωμένες ιδιότητες αδιαβροχοποίησης, τα εξαιρετικά εύκαμπτα επιθέματα της σειράς Hansaplast ELASTIC αφήνουν τώρα το δέρμα να αναπνέει καλύτερα, επιτρέποντας στην υγρασία να διαφύγει από την πληγή καθώς το δέρμα επουλώνεται.

Όπως όλα τα επιθέματα Hansaplast Bacteria Shield, έτσι και τα ELASTIC παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τη βρωμιά και τα βακτήρια. Σε συνδυασμό με τις ιδιότητες αδιαβροχοποίησης, τα επιθέματα Hansaplast ELASTIC επιτρέπουν στο φυσικό μηχανισμό επούλωσης του σώματος να λειτουργήσει απερίσπαστα. 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό: ο υφασμάτινος φορέας τεντώνεται και προσαρμόζεται στο δέρμα σας όταν κινείστε. Αυτό καθιστά το επίθεμα ELASTIC ιδανικό για οποιαδήποτε μικρή πληγή σε μέρη του σώματος που κινούνται διαρκώς, όπως τα χέρια, τα γόνατα και οι αγκώνες. Τα επιθέματα Hansaplast ELASTIC προσφέρουν ισχυρή επικόλληση σε μια διευρυμένη περιοχή, διασφαλίζοντας ότι το επίθεμα παραμένει στη θέση του - ενώ το η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει αποτελεσματικά. Τα επιθέματα ELASTIC διαθέτουν  στρογγυλεμένες άκρες, γεγονός που μειώνει το ανεπιθύμητο ξεφλούδισμα.

 

Αντιμετωπίζοντας συνηθισμένες παρανοήσεις και μύθους σχετικά με τη φροντίδα των πληγών.

Image
Με τη σειρά Hansaplast Elastic, μπορείτε να προστατεύσετε οποιοδήποτε κόψιμο ή γρατζουνιά και να ασχοληθείτε με την κηπουρική.
Image
Τα μικρά κοψίματα και οι γρατζουνιές δεν είναι λόγος τα παιδιά να σταματήσουν τη διασκέδαση.

Όσον αφορά τη φροντίδα κοψιμάτων και γρατζουνιών, ορισμένα στοιχεία σοφίας έχουν περάσει από γενιά σε γενιά με την πάροδο του χρόνου και έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά - αλλά δεν υποβάλλονται σε πιο λεπτομερή εξέταση χρησιμοποιώντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους. Ας δούμε τρία βασικά παραδείγματα:

  1. “Αυτό το κόψιμο θα επουλωθεί καλύτερα αν το αφήσεις ακάλυπτο ώστε να αερίζεται”
    Η ιδέα ότι μία πληγή επουλώνεται πιο γρήγορα αν μείνει ακάλυπτη είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, οι έρευνες όμως δείχνουν πως είναι λάθος. Βάζοντας ένα επίθεμα Hansaplast η πληγή είναι καλυμμένη και προστατευμένη από τη βρωμιά και τα βακτήρια, πράγμα που συμβάλλει στην προστασία από τις μολύνσεις.  

    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το επίθεμα πληγής Γρήγορης Επούλωσης της Hansaplast ή την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast. Και τα δύο διατηρούν υγρή την πληγή - κάτι που έχει αποδειχθεί ότι επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, διατηρώντας την πληγή εύκαμπτη και μειώνοντας τον κίνδυνο σχηματισμού ουλής.

  2. “Μην ανησυχείς για αυτή τη γρατζουνιά: άσε τα παιδιά να είναι παιδιά”
    Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο έξω είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Ωστόσο, το να αφήνεις απλά τα βακτήρια να εισέρχονται σε μια ανοιχτή πληγή αφήνοντάς την ακάλυπτη, είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμ

    Αν τα βακτήρια βρουν το δρόμο προς την πληγή, μπορεί να ενεργοποιήσουν μια μόλυνση που εμποδίζει τη φυσική διαδικασία επούλωσης. Επιπλέον, αν η μόλυνση αυτή εξαπλωθεί, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες για την υγεία. Τα επιθέματα Hansaplast ELASTIC, από την άλλη πλευρά, είναι ελαστικά κι έτσι παρέχουν προστασία που προσαρμόζεται και διαρκεί.

  3. “Τα επιθέματα είναι ενοχλητικά και είναι μόνο εμπόδιο”
    Κάποια επιθέματα είναι φτιαγμένα από υλικά που δεν είναι τόσο ελαστικά και δεν κολλούν καλά, έτσι φαίνονται αναποτελεσματικά και ενοχλητικά. Ωστόσο, η σειρά Hansaplast ELASTIC είναι φτιαγμένη από ένα ιδιαίτερα ελαστικό υλικό που τεντώνει και προσαρμόζεται στο δέρμα σας ενώ κινείστε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίστε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς διακοπές, ενώ απολαμβάνετε ασφαλή περιποίηση και προστασία της πληγής.

Οι ισχυρισμοί στηρίζονται από την επιστήμη και την έρευνα

Οι καινοτομίες και οι σημαντικές βελτιώσεις στη σειρά ELASTIC, ιδιαίτερα οι βελτιωμένες ιδιότητες αδιάβροχης προστασίας, είναι αποτέλεσμα ετών έρευνας και ανάπτυξης.  Η δημιουργία ενός ακόμη καλύτερου υφάσματος για τα επιθέματά μας, η εφαρμογή ενός βελτιωμένου αδιάβροχου φορέα και η παροχή καλύτερης συνολικής επικόλλησης ήταν βασικοί στόχοι της δουλειάς αυτής.