Image

Ανθεκτική προστασία για Απαιτητικές δουλειές – Σας αρέσει να λερώνετε τα χέρια σας, αλλά όχι τις πληγές σας; Το επίθεμα της Hansaplast είναι ανθεκτικό σε σκληρές εργασίες και αδιάβροχο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγάλη άνεση. Εξαιρετικά δυνατή προστασία ακόμα και στις πιο σκληρές χειρωνακτικές εργασίες.

4 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν...

Επιτέλους, ήρθε η ώρα ο James Bunton (36 ετών) να αντιμετωπίσει αυτό το δεντρόσπιο στον κήπο για τα αγόρια. Έχει ήδη πάρει τις ξύλινες σανίδες. Τώρα αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο: Έχει μόνο δύο σαββατοκύριακα διαθέσιμα για να το ολοκληρώσει έγκαιρα για τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου του.

 

Image
© Hansaplast
Image
© Hansaplast

Το Σάββατο, ο James Bunton έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά: Συναρμολόγηση, κάρφωμα, τρύπημα, Πολύ διασκεδαστικό. Άρχισε να βρέχει. Δεν έδωσε καν σημασία. Ξαφνικά όμως... ένα από τα μεγαλύτερα καρφιά μπήκε στον αριστερό του αντίχειρα και φοβήθηκε ότι θα πρέπει να αναβάλλει ολόκληρη την αποστολή του. Η πληγή αιμορραγούσε και πονούσε ανυπόφορα.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ - ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΜΑ 

Ο James Bunton το ξέρει: Για να γίνει η δουλειά ομαλά, δεν αρκεί μόνο μια καλά εξοπλισμένη εργαλειοθήκη - αλλά και το κατάλληλο επίθεμα. Επομένως δοκίμασε το Hansaplast EXTRA POWER WATERPROOF. Και ναι, όχι μόνο προστατεύει την πληγή του και του επιτρέπει να συνεχίσει, αλλά μένει κολλημένο καλά μέχρι το τέλος της μέρας. Ακόμα και όταν αργότερα έπλυνε τα βρώμικα χέρια του. Είχε πολλά να κάνει και δεν έδωσε καν σημασία στο γεγονός ότι φορά επίθεμα. Τελικά η έκπληξη για τα γενέθλια του γιου του σώθηκε!

Τι Κανει Το Extra Power Waterproof Τοσο Ιδιαιτερο;

Image
© Hansaplast

1. Είναι το πρώτο
υφασμάτινο επίθεμα
που είναι αδιάβροχο

Κηπουρική ή πλύσιμο του αυτοκινήτου; Κανένα πρόβλημα. Χάρη στο καινοτόμο υλικό  Hi-DRY TEX που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, το EXTRA POWER WATERPROOF θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε τις δουλειές σας, ακόμα και σε επαφή με το νερό, χωρίς να φύγει το επίθεμα από τη θέση του. Και χάρη στην τεχνολογία  Hi-DRY TEX, το επίθεμα διαθέτει μια ειδική στρώση μεμβράνης που το καθιστά αδιάβροχο και διαπνέον ταυτόχρονα.

Image
© Hansaplast

2. Αυτό το επίθεμα
κολλάει πραγματικά!

Σας ενοχλούν τα πολύ λεπτά επιθέματα που φεύγουν εύκολα από τη θέση τους; Πράγμα που δεν θέλετε να σας προβληματίζει, όταν κάνετε χειρωνακτικές εργασίες. Για αυτό η ισχυρή επικόλληση του Hansaplast EXTRA POWER WATERPROOF θα κρατήσει το επίθεμα στη θέση του, εκεί που το θέλετε, για όσο διάστημα χρειάζεται.  Είτε κατασκευάζετε ένα υπόστεγο στον κήπο, είτε πλένετε το αυτοκίνητο - μπορείτε απλά να συνεχίσετε αυτό που κάνετε.

Image
© Hansaplast

3. ΤΟ EXTRA POWER
WATERPROOF ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,
ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟ

Το EXTRA POWER WATERPROOF αποτελείται από διάφορες προστατευτικές στρώσεις:  Από μια άνετη γάζα για την πληγή, μία στρώση μεμβράνης και μια εμποτισμένη υφασμάτινη στρώση.  Με αυτές τις στρώσεις το επίθεμα επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και ταυτόχρονα είναι αδιάβροχο. Ακόμα, το εξαιρετικά ανθεκτικό και βαρέως τύπου ύφασμα όχι μόνο θα προσφέρει πολύ ισχυρή προστασία για την πληγή σας, αλλά έχει ελαστικότητα και τεντώνεται, για να αισθάνεστε άνετα.

Η Μοναδικη Τενολογια Hi-dry Tex: τι Ειναι, Πωσ Λειτουργει

Τώρα ξέρετε τι κάνει το επίθεμα.

Φωτογραφία με επίθεμα

Image
Η Hansaplast έχει αναπτύξει αυτή την τεχνολογία τριών στρώσεων για βελτιωμένη προστασία της πληγής, καθώς και για τις απαιτήσεις της καθημερινής χειρωνακτικής εργασίας. Η τεχνολογία Hi-DRY TEX κάνει το επίθεμα αδιάβροχο, επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και διασφαλίζει την ισχυρή επικόλληση. Αυτό συμβαίνει χάρη στην ολοκληρωμένη κάλυψη με ένα εμποτισμένο ύφασμα βαρέως τύπου και μια αδιάβροχη και ταυτόχρονα διαπερατή μεμβράνη. Το εύκαμπτο υλικό διασφαλίζει όχι μόνο την απόλυτη άνεση, αλλά και την προστασία της πληγής από την υγρασία και το νερό.

Το άνετο επίθεμα για τις εργασίες του σπιτιού και τις χειρωνακτικές εργασίες EXTRA POWER WATERPROOF προστατεύει τις πληγές με τον καλύτερο τρόπο και κολλά αξιόπιστα. Είναι

- αδιάβροχο: μπορείτε να συνεχίσετε τις δουλειές που σχετίζονται με το νερό
- ανθεκτικό: δεν φεύγει εύκολα
- αεροδιαπερατό: που σημαίνει μεγαλύτερη άνεση για εσάς 
- εύκαμπτο: ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες 

και διαθέτει μια μεγάλη, ιδιαίτερα απορροφητική γάζα για τη βέλτιστη κάλυψη της πληγής. Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλο ενιαίο επίθεμα που κόβεται σε διάφορα σχήματα (για παράδειγμα τις βολικές ειδικές λωρίδες για τα δάκτυλα) ή τα συνηθισμένα επιθέματα.

Hansaplast Extra Power Waterproof

Αυτο Το Επιθεμα Κανει Πραγματικα Τη Δουλεια Του!

Τι λένε άλλοι λάτρεις των χειρωνακτικών εργασιών για αυτό το καινοτόμο επίθεμα

“Ακόμα και με ένα σφυρί ή ένα τρυπάνι στο χέρι, αυτό το επίθεμα θα μείνει στη θέση του: Το ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό του υφάσματος και η ισχυρή επικόλληση του Hansapalst EXTRA POWER WATERPROOF είναι φτιαγμένα πραγματικά για τις πιο σκληρές εργασίες. Με έχει πείσει!” Roger Dalton, 43 ετών

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμα και να βραχεί αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό επίθεμα, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Βασικά είναι το πρώτο υφασμάτινο επίθεμα που έχω χρησιμοποιήσει και είναι αδιάβροχο. Έκανε όντως τη δουλειά του όταν έπλενα το αυτοκίνητο τις προάλλες.” John Debenham, 37 ετών

Διαβάστε περισσότερα

"Κάποιες από τις δουλειές μου απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, επομένως το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι ένα επίθεμα, που θα μειώνει την κινητικότητα των δακτύλων μου. Το Hansaplast EXTRA POWER WATERPROOF είναι ελαστικό και επιτρέπει τη μέγιστη ευκινησία. Ashley Coleman, 42 ετών

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας εάν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή εμφανίζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, οίδημα ή αίσθημα θερμότητας.
Ακόμα, αναζητήστε ιατρική συμβουλή αν δεν μπορείτε να καθαρίσετε σωστά την πληγή.
Σε περίπτωση που πάσχετε από διαβήτη, η σωστή φροντίδα της πληγής έχει ιδιαίτερη σημασία. Να συζητάτε πάντοτε τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε με τον γιατρό σας ή/και τον ποδίατρό σας, ακόμη και για τη φροντίδα των μικρών τραυμάτων και των ρωγμών της επιδερμίδας - ειδικά στα πόδια σας.
 
Παρακαλούμε έχετε κατά νου ότι καμία από τις παραπάνω συμβουλές ή συστάσεις δεν υποκαθιστούν την ιατρική συμβουλή. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης στις συσκευασίες των προϊόντων μας. Σημαντικό: συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι αν φροντίζετε σωστά την πληγή σας.
 
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία προβλημάτων υγείας ή ασθενειών. Δεν αποτελούν υποκατάστατο της επαγγελματικής φροντίδας ή συμβουλής. Αν έχετε, ή υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Ποτέ μην αγνοείτε τις ιατρικές συμβουλές και μην καθυστερείτε την αναζήτησή τους, εξαιτίας όσων διαβάσατε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Hansaplast, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Facebook . Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης στις συσκευασίες των προϊόντων μας.

Σχετικά Προϊόντα