Το καλοκαίρι, η ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Ενυδάτωση του οργανισμού, επαρκής αντηλιακή προστασία και σωστή περιποίηση των άκρων έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή του χρόνου.

Συχνά όμως ένα καλό πεντικιούρ δεν είναι αρκετό... Η άμμος και το αλάτι της θάλασσας επιβαρύνουν τις φτέρνες μας και προκαλούν ξηρότητα της επιδερμίδας, ενώ τα ανοιχτά παπούτσια που αφήνουν εκτεθειμένα τα πόδια μας στις περιβαλλοντικές συνθήκες απαιτούν τη συστηματική φροντίδα και περιποίησή τους.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας και τον κατάλληλο σύμμαχο για την περιποίηση τα κάτω άκρων, όπως τους αρμόζει.

 

Είστε έτοιμες;

Επιστροφή στην Αρχική

Οι αναπόφευκτες φουσκάλες των ποδιών

Μόλις αγόρασες αυτό το υπέροχο ζευγάρι πέδιλα που είχες βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, αλλά η χαρά σου μετατράπηκε σε μαρτύριο από την πρώτη κιόλας φορά που τα δοκίμασες. Τα επιθέματα Hansaplast Blister Plasters Large έρχονται σαν από μηχανής Θεός να σε ανακουφίσουν άμεσα από την πίεση και τον πόνο που προκαλούν οι ενοχλητικές φουσκάλες, απορροφώντας όλο το υγρό κι επιτρέποντας τη δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος γέλης γύρω από την ανοιχτή πληγή από τη φουσκάλα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για να επουλωθεί η παραμικρή φουσκάλα στα πόδια.
Είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ιδρώτα - όσες αγαπάτε την άθληση και ειδικά το τρέξιμο, θα τα λατρέψετε!
Επιστροφή στην Αρχική

Οι αντιαισθητικοί κάλοι ποδιών

Η ορθοστασία σε συνδυασμό με κακής ποιότητας παπούτσια που ασκούν πίεση στο δέρμα ευθύνονται για τους αντιαισθητικούς κάλους αλλά και τη σκλήρυνση στο δάχτυλο του ποδιού. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θυσιάσω τις οικογενειακές μας βόλτες στα σοκάκια του νησιού εξαιτίας τους! Γι’ αυτό έχω πάντα μαζί μου τα Hansaplast Επιθέματα για Κάλους που προσφέρουν άμεση ανακούφιση χάρη στο σαλικυλικό οξύ που περιέχουν. Δύο επιθέματα και τέσσερις ημέρες μετά, μπορούν να αφαιρεθούν οι μαλακοί πλέον κάλοι και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Επιστροφή στην Αρχική

Φτέρνες που (μας) σκάνε!

Σε ποια δεν αρέσει να περπατά ξυπόλυτη το καλοκαίρι; Αυτή η «ένοχη» συνήθεια εκτός από τη δημιουργία σκλήρυνσης στα δάχτυλα του ποδιού, ταλαιπωρεί στην πραγματικότητα και τις φτέρνες μας. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η Αλοιφή για Σκασμένες Φτέρνες της Hansaplast βοηθάει στην αποτελεσματική επανόρθωση και περιποίηση του δέρματος στις περιοχές των επώδυνων ρωγμών. Ενσωματώστε τη στη summer beauty routine σας, εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα προτού πέσετε για ύπνο και θα ξυπνήσετε με δέρμα λείο και απαλό σαν μωρού!
Επιστροφή στην Αρχική

Ενυδάτωση τώρα!

Όσο σημαντική είναι η ενυδάτωση και η περιποίηση του προσώπου μας, άλλο τόσο είναι και των ποδιών μας. Η Hansaplast Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών με 10% ουρία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας. Τι είναι όμως η ουρία; Πρόκειται για μια ουσία που υπάρχει στα ανώτερα στρώματα του δέρματος και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ενυδάτωσής του. Αν θέλετε λοιπόν λεία και απαλά πόδια καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών, αυτή η κρέμα δεν πρέπει να λείπει από το summer beauty kit σας!
Επιστροφή στην Αρχική
Summer Note: Ένα όμορφο πεντικιούρ θα δείξει ακόμα πιο εντυπωσιακό σε περιποιημένα άκρα χωρίς κάλους και φουσκάλες. Το βερνίκι από μόνο του δεν κάνει θαύματα! Φροντίζουμε σωστά τις φτέρνες μας, ενυδατώνουμε την επιδερμίδα στην περιοχή και αφήνουμε τα πόδια μας να κλέψουν την παράσταση!
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com