Αποστειρωμένα επιθέματα XL και XXL

Μάθετε ποιο επίθεμα να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση μεγαλύτερης πληγής, όπως κόψιμο και εκδορά, ή σε πληγή μετά από μικρό χειρουργείο. Η Hansaplast προσφέρει μια σειρά επιθεμάτων XXL για μικρότερο ή μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης, καθώς και για ιδιαίτερες ανάγκες, όπως το ευαίσθητο δέρμα και η προστασία από το νερό.

Αντίθετα με ό,τι νομίζουμε, η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι αν μια πληγή αφεθεί να επουλωθεί σε ξηρές συνθήκες με τον αέρα, η διαδικασία επούλωσης μπορεί να διαταραχθεί και να επιμηκυνθεί. Οι μεγαλύτερες πληγές προστατεύονται καλύτερα με αποστειρωμένα επιθέματα που σκεπάζουν την πληγή. Η κάλυψη της πληγής εμποδίζει την επιμόλυνση, μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης και διασφαλίζει το βέλτιστο περιβάλλον επούλωσης.

 

Η Hansaplast διαθέτει δύο διαφορετικά μεγέθη επιθεμάτων για  πληγές μετρίου και μεγάλου μεγέθους:

  • XL διαστάσεων 6 x 7 cm
  • XXL διαστάσεων 8 x 10cm
Επιστροφή στην Αρχική

Επιθέματα Hansaplast Sensitive XXL

Η κάλυψη μιας μέτριας ή μεγάλης πληγής μπορεί να αποτελεί πρόκληση για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή μετά από ένα μικρό χειρουργείο.

Στις περιπτώσεις αυτές, τα επιθέματα Hansaplast Sensitive XL και XXL καλύπτουν πολλές ανάγκες: Είναι ιδιαίτερα φιλικά προς την επιδερμίδα με μαλακό και αεροδιαπερατό υλικό. Με γάζα που δεν κολλάει στην πληγή.

 

 

Η καλή εφαρμογή διασφαλίζει ότι το επίθεμα παραμένει στη θέση του, ενώ ταυτόχρονα αφαιρείται χωρίς πόνο. Τα επιθέματα σφραγίζουν αξιόπιστα την πληγή περιμετρικά - εμποδίζοντας τις μολύνσεις.
Φιλικό με την επιδρρμίδα, αεροδιαπερατό υλικό που προστατεύει την πληγή

Τα δύο προϊόντα της σειράς Hansaplast Sensitive XXL είναι:

  • Hansaplast Sensitive XL & XXL
    Αποστειρωμένη προστασία για μεγαλύτερες πληγές, που φέρουν υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης
Επιστροφή στην Αρχική

Επιθέματα Hansaplast Aqua Protect XXL

Η προστασία από το νερό των πληγών μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, μετά από ένα μικρό χειρουργείο είναι σημαντική για τη διαδικασία επούλωσης.
Τα επιθέματα Hansaplast Aqua Protect XL και XXL είναι ιδανικά για το πλύσιμο, το ντους, το μπάνιο και την κολύμβηση. Το αδιάβροχο υλικό προστατεύει από την υγρασία, ενώ η μεγάλη γάζα που δεν κολλάει προστατεύει και περιποιείται την πληγή. Τα επιθέματα αναπνέουν, είναι λεπτά και αρκετά εύκαμπτα, έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις κινήσεις του δέρματος.
Η αδιάβροχη στρώση του επιθέματος προστατεύει από την υγρασία

Τα δύο προϊόντα της σειράς Hansaplast Aqua Protect XXL είναι:

  • Hansaplast Aqua Protect XL & XXL
    Αποστειρωμένη και αδιάβροχη προστασία για μεγαλύτερες πληγές, που φέρουν υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης
Επιστροφή στην Αρχική
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com

Hansaplast - Πώς να προστατεύετε καλύτερα μεγαλύτερες πληγές

Οι μεγαλύτερες πληγές προστατεύονται καλύτερα με αποστειρωμένα επιθέματα που σκεπάζουν την πληγή. Η κάλυψη της πληγής εμποδίζει την επιμόλυνση και εγγυώνται τη βέλτιστη επούλωση της πληγής.