Δημήτρης Μακαλιάς

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παρουσιάζει τη λίστα με όλα όσα χρειαζόμαστε για χαρούμενες καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά, απαλλαγμένες από το άγχος των μικροτραυματισμών, ενώ καταρρίπτει κάποιους κοινούς μύθους για την περιποίηση των πληγών. Απαραίτητη προσθήκη στη λίστα των διακοπών, το κιτ περιποίησης πληγών από τη Hansaplast που περιέχει όσα χρειάζεται ένας γονιός για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε ένα μικρό τραύμα, ώστε να αποτρέψει τη μόλυνση και να επιταχύνει την επούλωσή του. Το κιτ περιποίησης πληγών Hansaplast περιέχει αντισηπτικό σπρέι για πληγές, κρέμα για ταχύτερη επούλωση χωρίς σημάδια και παιδικά επιθέματα που προστατεύουν την πληγή από τα βακτήρια επιτρέποντας την επούλωσή της χωρίς εμπόδια.Επιστροφή στην Αρχική
Επιστροφή στην Αρχική
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com

Διακοπές με Παιδιά - Hansaplast.gr

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παρουσιάζει τη λίστα με όλα όσα χρειαζόμαστε για χαρούμενες καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά, απαλλαγμένες από το άγχος των μικροτραυματισμών, ενώ καταρρίπτει κάποιους κοινούς μύθους για την περιποίηση των πληγών. Απαραίτητη προσθήκη στη λίστα των διακοπών, το κιτ περιποίησης πληγών από τη Hansaplast που περιέχει όσα χρειάζεται ένας γονιός για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε ένα μικρό τραύμα, ώστε να αποτρέψει τη μόλυνση και να επιταχύνει την επούλωσή του. Το κιτ περιποίησης πληγών Hansaplast περιέχει αντισηπτικό σπρέι για πληγές, κρέμα για ταχύτερη επούλωση χωρίς σημάδια και παιδικά επιθέματα που προστατεύουν την πληγή από τα βακτήρια επιτρέποντας την επούλωσή της χωρίς εμπόδια.