Τεχνολογία με Ουρία και Αquaporin

Η Κρέμα Εντατικής Φροντίδας Hansaplast ANTI CALLUS με 20% UREA προσφέρει ένα καινοτόμο συνδυασμό υψηλής συγκέντρωσης ουρίας με την επαναστατική ανακάλυψη της Τεχνολογίας Aquaporin.

1. Γιατί Ουρία;

Η ουρία είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στα ανώτερα στρώματα του δέρματος μας. Έχει έναν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της Φυσικής Ενυδάτωσης. Η Ουρία προσδίδει υγρασία στα κύτταρα του δέρματος και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό. Λόγω της ενυδατικής της λειτουργίας βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητά του. Βοηθά επίσης να αυξηθεί η ικανότητα του δέρματος να αποθηκεύει την υγρασία και σταθεροποιεί την φυσική λειτουργία της επιδερμίδας. Στην υψηλότερη συγκέντρωση ουρίας υπάρχουν επιπροσθέτως κερατολυτικές ιδιότητες. Μαλακώνει την σκληρή στοιβάδα του δέρματος έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να απελευθερωθεί.


2. Γιατί χρησιμοποιούμε την τεχνολογία aquaporin;

Η τενχολογία Aquaporin είναι υπεύθυνη για την αποτελεσματική ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και σε βαθύτερα στρώματα του. Βασίζεται στην γλυκο-γλυκερόλη: αυτό το συστατικό ενεργοποιεί το δίκτυο υγρασίας του δέρματος με την προώθηση νέων καναλιών ενυδάτωσης (aquaporines). Τα aquaporins υποστηρίζουν τη βέλτιστη κατανομή υγρασίας στο εσωτερικό της επιδερμίδας.