Σύστημα Θερμοθεραπείας

Ζέστη και κρύο

Όλοι νιώθουμε ζέστη και κρύο σε διαφορετικό βαθμό ανάλογα με την ποιότητα της ροής του αίματος, το φύλο μας, τη φυσική κατάσταση, την ηλικία, το μεταβολισμό ή την ποιότητα ύπνου, για παράδειγμα όταν είμαστε κουρασμένοι είμαστε πιο ευαίσθητοι στις αλλαγές θερμοκρασίας.

 

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι υποδοχών θερμότητας στην επιδερμίδα και στις βλεννογόνες μεμβράνες σε όλο μας το σώμα που καλύπτουν ένα εύρος θερμοκρασιών και είναι υπεύθυνοι για τον τρόπο με τον οποίο εκλαμβάνουμε τη ζέστη και το κρύο.

Αυτοί οι υποδοχείς δεν ενεργοποιούνται μόνο από την  θερμοκρασία του περιβάλλοντος, από ζεστά και κρύα αντικείμενα ή υγρά αλλά και από ενεργά συστατικά και φυσικά συστατικά φυτών.

Το Ν.1 Σύστημα Θερμοθεραπείας

Χρησιμοποιώντας το N.1 Σύστημα Θερμοθεραπείας, το ερευνητικό τμήμα της Beiersdorf είναι το πρώτο που ενέταξε με επιτυχία ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό θερμικό σύμπλεγμα σε μια ήπια θρεπτική κρέμα ποδιών.

 

Τα ενεργά συστατικά του Warm & Care Συστήματος Θερμοθεραπείας ειδικά επηρεάζουν τους υποδοχείς που είναι υπεύθυνοι για την ευχάριστη αίσθηση θερμότητας και προκαλούν ζέστη όπου χρειάζεται περισσότερο.