Βρείτε λύσεις για όλες τις ανάγκες περιποίησης των ποδιών σας

Πολλοί από μας βασιζόμαστε στα πόδια μας για να μας πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β. Συχνά, όμως, παραμελούμε αυτά το σκληρά εργαζόμενο σημείο του σώματός μας όσον αφορά στην περιποίηση. 

Η σειρά προϊόντων Hansaplast για την περιποίηση των ποδιών είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε να δώσετε στα πόδια σας την προσοχή που τους αξίζει. Αντιμετωπίστε τους κάλους και τις σκληρύνσεις με ασφάλεια και ευκολία, από την άνεση του σπιτιού σας. 

Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο από συστατικά και υλικά υψηλής ποιότητας για αποτελεσματικότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Επιστροφή στην Αρχική

Σχετικά Προϊόντα

Η Hansaplast σας κρατά στα πόδια σας

Από το 1882, η Hansaplast έχει επιτύχει πολλές πρωτιές στον κλάδο της. Σήμερα, η Hansaplast είναι ένα βήμα μπροστά σε όλες τις ανάγκες σας σχετικά με την περιποίηση των ποδιών.  
Η εκατό ετών, και πλέον, εμπειρία μας όσον αφορά στην επούλωση και την περιποίηση, διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν περιποίησης ποδιών Hansaplast θα κάνει ακριβώς αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία του. Η επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη συμπληρώνεται από συνεργασίες με σχετικά ιδρύματα, ώστε να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast παρέχουν επούλωση και προστασία.
 
Αυτή η παράδοση που έχουμε στην καινοτομία ενισχύει τη δέσμευση της Hansaplast για αξιόπιστα και προσεγγίσιμα επιθέματα ποδιών. Για να έχετε τα προϊόντα περιποίησης ποδιών όταν τα χρειάζεστε, με τη Hansaplast.
The soles of two healthy and flexed feet are shown with toes pointing upwards
Η σειρά Hansaplast σας διευκολύνει να ακολουθείτε την καθημερινή περιποίηση ποδιών στο σπίτι.
Επιστροφή στην Αρχική
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com