Φροντίδα μετεγχειρητικών τραυμάτων

Κάνατε μια μικρή χειρουργική επέμβαση και τώρα δεν ξέρετε πώς να φροντίσετε σωστά την πληγή; Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή επούλωση.

 

Επιστροφή στην Αρχική
Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com

Φροντίδα μετεγχειρητικών τραυμάτων/ Μετεγχειρητική φροντίδα πληγών

Τα μετεγχειρητικά τραύματα, που ονομάζονται και χειρουργικά τραύματα, εμφανίζονται μετά από τομή που έχει πραγματοποιηθεί από επαγγελματία υγείας με στοχευμένο και ακριβή τρόπο σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένες, έντονες, καθαρές άκρες και συχνά κλείνουν με ράμματα, ειδική κόλλα ή συνδετήρες. Στην περίπτωση αυτή, συνιστάται η λεγόμενη ξηρή επούλωση της πληγής , δηλαδή η κάλυψη της πληγής με ένα επίθεμα, χωρίς συνθήκες υγρής επούλωσης.