Με τη σύσταση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων Ποδολόγων τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast

Επιστροφή στην Αρχική

1
Στα αριστερά:Mάνος Αρβανιτάκης, Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων Ποδολόγων Στα δεξιά:Nίκος Τσακαλάκης, Country Manager Beiersdorf Hellas

Αθήνα, 28 Μαΐου 2015 - Τη σύσταση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων Ποδολόγων φέρουν από τον Απρίλιο 2015 τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast. Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος  Ποδιάτρων Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων Hansaplast.

 

Με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης, η μάρκα Hansaplast έχει αναπτύξει μία διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που στοχεύουν στην προστασία του ποδιού και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων. Για το σκοπό αυτό, κυκλοφορεί στην αγορά επιθέματα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φουσκαλών, την προστασία από τον πόνο και την αφαίρεση των κάλων, κρέμες για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος, των σκληρύνσεων ακόμη και του σκασμένου δέρματος των ποδιών, αλλά και αποσμητικά σπρέι για τη μείωση της κακοσμίας και της εφίδρωσης στα κάτω άκρα. Τα προϊόντα Hansaplast περιποίησης ποδιών προστατεύουν και προλαμβάνουν από πιθανούς τραυματισμούς, που σχετίζονται με την επιδερμίδα του ποδιού, ενώ σε καταστάσεις που ο κίνδυνος εμφανιστεί, παρέχουν άμεση και αποτελεσματική δράση για την αντιμετώπισή του. Με τον τρόπο αυτό, τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast συμβάλλουν στην καλή υγεία των κάτω άκρων.

 

Την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Hansaplast επικυρώνει η αναγνώρισή τους από την Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα και αποτυπώνεται επάνω στα προϊόντα με την ένδειξη «Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων». Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η μάρκα Hansaplast και ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και την σωστή εκπαίδευσή του σε θέματα που αφορούν την καλή υγεία των ποδιών.

Να αναζητάτε πάντα ιατρική συμβουλή αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, πρήξιμο ή θερμότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι συμβουλές και οι προτροπές που παρέχονται στον ιστότοπο αυτό, παρόλο που καταρτίστηκαν με μεγάλη προσοχή, δεν υποκαθιστούν με κανέναν τρόπο την ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Σε περίπτωση που έχετε ή υποψιάζεστε πως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήστε ιατρική συμβουλή και να ακολουθήσετε τις ιατρικές οδηγίες, ανεξάρτητα από όσα έχετε μάθει σε αυτόν τον ιστότοπο. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τα φυλλάδια των προϊόντων μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Hansaplast@Beiersdorf.com