Image

Ασκήσεις γυμναστικής για όλο το σώμα – Εύκολες ασκήσεις για όλους εσάς που θέλετε να γυμναστείτε από το σπίτι

2 λεπτά ανάγνωσης
Δείξε Περισσότερα

Ασκήσεις γυμναστικής για όλο το σώμα

Εύκολες ασκήσεις για όλους εσάς που θέλετε να γυμναστείτε από το σπίτι

Για εσάς που τρέχετε καθημερινά κι άλλο τρέξιμο δεν χωράει στη ζωή σας, ο Ηλίας Γκότσης προτείνει εύκολες ασκήσεις γυμναστικής για όλο το σώμα, για να γυμναστείτε εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας και στον χρόνο που σας εξυπηρετεί. Tώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην ασχοληθούμε σοβαρά με την σωστή εκγύμναση! 
Για να ενισχύσουμε το well being όσων κάνουν δουλειά γραφείου ή απλά καθιστική ζωή, για εσάς τους (νέους) γονείς ή ακόμα για εσάς που απλά δεν έχετε χρόνο για το γυμναστήριο και τις outdoor activities, προτείνουμε 6 βασικές ασκήσεις που θα τονώσουν όλο το σώμα. Φυσικά το Hansaplast είναι εδώ και σας καλύπτει αποτελεσματικά από τους μικροτραυματισμούς που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης. 
Από την τσάντα του γυμναστηρίου δεν θα μπορούσε να λείπει το Elastic Triple Pack με το σπρέι για τον καθαρισμό, την κρέμα επούλωσης πληγών και τα ελαστικά επιθέματα, που αποτελούν το ιδανικό kit για την άμεση περιποίηση νέων πληγών ή και για ήδη υπάρχοντα τραύματα, με στόχο να αποφευχθούν οι μολύνσεις. Για τα μεγαλύτερα ή μετεγχειρητικά τραύματα, τα επιθέματα XXL, που ξεχωρίζουν για τη σταθερότητά τους, είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την ανενόχλητη προπόνησή σας.

Ενδεδειγμένη χρήση Elastic Triple Pack kit:

Image
Καθαρίζουμε & απολυμαίνουμε την πληγή με το σπρέι.
Image
Συνεχίζουμε με την κρέμα, η οποία εφαρμόζεται χωρίς να έρθουν σε επαφή τα χέρια με την πληγή και επιταχύνει την επούλωση της πληγής.
Image

Τέλος, τοποθετούμε το επίθεμα Elastic που είναι πολύ ανθεκτικό και μας προστατεύει κατά 99% από βακτήρια και μολύνσεις χάρη στην ασπίδα προστασίας.

Image
Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη κάλυψη, χρησιμοποιήστε το Hansaplast Ultra Sensitive XL το οποίο προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ρύπους και βακτήρια, ενώ χάρη στο μαλακό και ιδιαίτερα εύπλαστο υλικό του προσφέρει έξτρα άνεση, διατηρείται ανέπαφο για περισσότερο χρονικό διάστημα και αφαιρείται ανώδυνα.
 
 

Οι προτεινόμενες 6 ασκήσεις για καθημερινή γυμναστική διάρκειας 40’’ με 15’’ διάλειμμα για την καθεμία:

Push-ups with shoulder taps (3 σετ των 15 επαναλήψεων)

Θα γυμνάσουν το στήθος, τους ώμους και τους τρικέφαλους. H συγκεκριμένη άσκηση βοηθάει τη σωστή στάση του σώματος και μειώνει τον πόνο στη μέση.

Squats (3 σετ των 15 επαναλήψεων)

Βοηθούν στην καύση του λίπους και τονώνουν τους γλουτούς.

Lunges (3 σετ των 15 επαναλήψεων)

Τονώνουν το μεταβολισμό και διευκολύνουν την απώλεια βάρους.

Sit-ups (3 σετ των 15 επαναλήψεων)

Ενδείκνυνται για την ισορροπία, της σταθερότητα & την ενδυνάμωση του κορμού.

Burpees (3 σετ των 15 επαναλήψεων)

Για την αποτελεσματική καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Fun fact: τα burpees όταν γίνονται συστηματικά είναι πιο αποδοτικά ακόμη κι από το τρέξιμο.

Mountain Climbers (3 σετ των 20 επαναλήψεων)

Που ενδυναμώνουν όλο το σώμα, καθώς ενεργοποιεί πολλαπλές ομάδες μυών και αυξάνει τους παλμούς, παράγοντας που επιταχύνει την καύση θερμίδων.